Υλικά
- 1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλου
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 συσκ. γάλα καρύδας
- 2 κ.γ. σκονη κάρυ ή πάστας κάρυ
- αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε το στήθος του κοτόπουλου το τεμαχίζουμε σε τετράγωνα(καρέ) μεσαίου μεγέθους.Σε ένα βαθύ τηγάνι
ή μια πλατιά κατσαρόλα προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με 1 κ.γ. κάρυ και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.Μόλις το κρέας θωρακιστεί "σβήνουμε" με το γάλα καρύδας, προσθέτουμε άλλο 1 κ.γ. κάρυ,αλατοπιπερώνουμε και το αφηνουμε να βράσει μέχρι να "δέσει".
- Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου