Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Κοτόπουλο με Curry

Υλικά

  • 1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλου
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1 συσκ. γάλα καρύδας
  • 2 κ.γ. σκονη κάρυ ή πάστας κάρυ
  • αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση

  Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε το στήθος του κοτόπουλου το τεμαχίζουμε σε τετράγωνα(καρέ) μεσαίου μεγέθους.Σε ένα βαθύ τηγάνι
ή μια πλατιά κατσαρόλα προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με 1 κ.γ. κάρυ και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.Μόλις το κρέας θωρακιστεί "σβήνουμε" με το γάλα καρύδας, προσθέτουμε άλλο 1 κ.γ. κάρυ,αλατοπιπερώνουμε και το αφηνουμε να βράσει μέχρι να "δέσει".

  • Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου