
- 250 γρ. noodles αυγού
- 16 γαρίδες αποφλοιωμένες
- 5-6 baby corn κομμένα σε κομμάτια
- 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 2 κ.γ. σκόνη κίτρινου curry
- 200 γρ. ανάμικτα λαχανικά (φασολάκια,πιπεριές, αρακάς,καρότο)
- 1/2 κ.γ. σκόνη τζίντζερ
- 1/2 κ.γ. σκόνη lemongrass
- 30 ml σάκε ή βότκα
- 1 συσκευασία γάλα καρύδας
- πιπέρι
- 30 ml ελαιόλαδο
Βράζουμε τα noodles όπως μας καθοδηγούν οι οδηγίες και τα σουρώνουμε.
Σε ένα wok ή βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο που έχει πάρει θερμοκρασία σοτάρουμε καλά τις γαρίδες. Έπειτα προσθέτουμε τα λαχανικά,το baby corn, τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις το κρεμμύδι γίνει διάφανο σβήνουμε με το σάκε και προσθέτουμε το curry, το τζίντζερ και το lemongrass. Ανακατέυουμε καλά και προσθέτουμε το γάλα καρύδας. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τα noodles και αναμιγνύουμε τα υλικά. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου