
- 250 γρ. spaghetti
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. παρμεζάνα
- 4 φέτες προσούτο
- 60 γρ. πολτό τρούφας
- 20 γρ. βούτυρο
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό(αλ ντέντε) και τα
σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να βράζει,προσθέτουμε τα spaghetti.Αλατιπιπερώνουμε,προσθέτουμε τον πολτό τρούφας και ανακατέυουμε."Σπάμε" το προσούτο σε κομμάτια, το προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και την παρμεζάνα.Ανακατέυουμε και σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου