Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Σαλτσα barbeque

Υλικά
  • 25 γρ. βούτυρο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 400 γρ. ντομάτα αποφλοιωμένη και ψιλοκομμένη
  • 4 κ.σ. μπύρα
  • 1 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κ.σ. σάλτσα worcestershire
  • 1 κ.σ. πολτό ντομάτας
  • 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι,αφού λιώσουμε το βούτυρο,προσθέτουμε το κρεμμύδι και
την ψιλοκομμένη ντομάτα και σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.Αμέσως μετά προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας,την ζάχαρη,την worcestershire,το ξύδι και στο τέλος την μπύρα.Μαγειρέυουμε για 10 περίπου λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου