
- 250 γρ. Spaghetti
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. μπούκοβο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό και μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο,το σκόρδο και το μπούκοβο και τα σωτάρουμε για 1 λεπτό.Προσθέτουμε τα ζυμάρικά και ανακατέυουμε.Αμέσως μετά προσθέτουμε την παρμεζάνα,ανακατέυουμε και σερβίρουμε.
*Μπορούμε να προσθέσουμε/αντικαταστήσουμε καυτερή κόκκινη πιπεριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου