Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Spaghetti Aglio olio e peperoncino

Υλικά
  • 250 γρ. Spaghetti
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. μπούκοβο
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση


Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό και μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο,το σκόρδο και το μπούκοβο και τα σωτάρουμε για 1 λεπτό.Προσθέτουμε τα ζυμάρικά και ανακατέυουμε.Αμέσως μετά προσθέτουμε την παρμεζάνα,ανακατέυουμε και σερβίρουμε.

*Μπορούμε να προσθέσουμε/αντικαταστήσουμε καυτερή κόκκινη πιπεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου