Υλικά
Σε ένα μεγάλο μπόλ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι,
το μπέικιν, το βούτυρο,την βανίλια, την ζάχαρη, το αλάτι και το γάλα σιγά σιγά.Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και στο τέλος σουρώνουμε. Λαδώνουμε την βαφλιέρα και ρίχνουμε από μια κουταλιά (ή μέχρι να γεμίσει η επιφάνεια και ψήνουμε για 3-4 λεπτά.
Συνοδεύουμε με παγωτό,μαρμελάδα ή ότι άλλο θέλουμε.
- 2 αυγά
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- ½ φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 80 γρ. βούτυρο λιωμένο, χωρίς να κάψει
- 1 κουτάκι σκόνη βανίλιας
- 1 κ. σ. ζάχαρη
- ελάχιστο αλάτι
- 400 ml φρέσκο γάλα, χλιαρό
Σε ένα μεγάλο μπόλ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι,
το μπέικιν, το βούτυρο,την βανίλια, την ζάχαρη, το αλάτι και το γάλα σιγά σιγά.Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και στο τέλος σουρώνουμε. Λαδώνουμε την βαφλιέρα και ρίχνουμε από μια κουταλιά (ή μέχρι να γεμίσει η επιφάνεια και ψήνουμε για 3-4 λεπτά.
Συνοδεύουμε με παγωτό,μαρμελάδα ή ότι άλλο θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου