Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Cordon Bleu

Υλικά
  • 8 μοσχαρίσια φιλετάκια (χτυπημένα, 70 γρ. περίπου)
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες γραβιέρα
  • 2 αυγά χτυπημένα ελαφρώς
  • αλεύρι, φρυγανιά για το πανάρισμα
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση

 Στρώνουμε τα 4 φιλέτα και τα αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε πάνω σε κάθε
φιλέτο 1 φέτα ζαμπόν και 1 φέτα γραβιέρα και έπειτα σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φιλέτα. Σε 3 διαφορετικά σκεύη  τοποθετούμε το αλεύρι, τα αυγά και την φρυγανιά. Αλευρώνουμε τα φιλέτα καλά, τα τινάζουμε και αμέσως μετά τα βουτάμε στα αυγά. Έπειτα τα βουτάμε στην φρυγανιά πιέζοντας ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου