- 2 φιλέτα σολομού
- 2 κολοκύθια
- 2 καρότα
- 1 μικρό μπρόκολο
- 1 μικρό κουνουπίδι
- 2 κ.γ. μέλι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1/2 κ.γ. πάπρικα
- 30 ml σόγια
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα υλικά της μαρινάδας (μέλι, ξύσμα λεμονιού, πάπρικα,σόγια, ελαιόλαδο, μουστάρδα, πιπέρι) και το αφήνουμε για 2 ώρες.
Βράζουμε τα λαχανικά μας όπως τα θέλουμε και ψήνουμε στην σχάρα τα φιλέτα του σολομού. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου