
- 180 ml χυμό πορτοκαλιού
- 15 ml μηλόξιδο
- 15 ml ξίδι από λευκό κρασί
- 45 ml ελαιόλαδο
- 7 γρ. ζάχαρη ή μέλι
- αλάτι
- πιπέρι
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το μηλόξιδο, το ξίδι και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα προσθέτουμε, ανακατεύοντας πάντα, το χυμό πορτοκαλιού και το μέλι/ζάχαρη. Στο τέλος αλάτοπιπερώνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου