
Υλικά
- 500 ml γάλα
- 500 ml γάλα καρύδας
- 1 λίτρο κρέμα γάλακτος
- 300 γρ. ζάχαρη
- 1 στίκ φρ. βανίλιας
- 6 τμχ. ζελατίνη
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά την
ζάχαρη,την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το γάλα καρύδας μέχρι να πάρουν μια
βράση.
Μόλις πάρουν μια βράση, αποσύρουμε από την
φωτιά και προσθέτουμε την ζελατίνη (την οποία πρίν την έχουμε μαλακώσει για
μερικά λεπτά σε χλιαρό νερό) ανακατεύοντας μεχρι να διαλυθει στο μείγμα. Αφήνουμε
το μίγμα να πάρει θερμοκρασία δωματίου και το μοιράζουμε σε μπόλ. Την βάζουμε
στο ψυγείο και μετά από 3-4 ώρες περίπου είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Μπορούμε
να την γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας και τριμμένη καρύδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου