Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ταραμοσαλάτα λευκή με ψωμί

Υλικά
  • 200 γρ. λευκό ταραμά
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 110 ml χυμό λεμονιού
  • 130 ml ελαιόλαδο
  • 3 φλυτζάνια ψωμί χωρίς κόρα μουσκεμένο σε νερό 
Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι και το πολτοποιούμε.
Αμέσως μετά προσθέτουμε, χτυπώντας σε μέτρια ταχύτητα, τον ταραμά και σιγά-σιγά το μισό ελαιόλαδο (σαν να κάνουμε μαγιονέζα). Προσθέτουμε στο μπλέντερ το ψωμί (αφού το έχουμε στραγγίσει) ,τον χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να  ομογενοπιηθούν τα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου