
- 200 γρ. λευκός ταραμάς
- 500 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
- 70 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. χυμό λεμονιού
- 90 γρ. ψιλοκομμένο φρ. κρεμμύδι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλεύρι για το τηγάνισμα
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και μόλις μαλακώσει το στραγγίζουμε.
Σε ένα μπόλ προσθέτουμε το ψωμί και τον ταραμά και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αμέσως μετά προσθέτουμε το φρ. κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Πλάθουμε την ζύμη σε κεφτεδάκια του σχήματος που θέλουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου