Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Dip πιπεριάς φλωρίνης

Υλικά

  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 3 πιπεριές φλωρίνης (πίκλες)
  • 10 γρ. λιαστή ντομάτα
  • 1 κ.γ. σκόνη πάπρικας
  • 15 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Αφού βγάλουμε την φλούδα από τις πιπεριές φλωρίνης  τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε όλα μας τα υλικά στο μίξερ και τα ομογενοποιούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου