
- 400 γρ. τορτελόνι με γέμιση καπν.σολομού
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κ.γ. μουστάρδα με σπόρους σιναπιού
- 1 "πρέζα" μπούκοβο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 30 ml βότκα
- αλάτι
- 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό(αλ ντέντε) και τα σουρώνουμε.
Σε ένα τηγάνι που έχει πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο.Μόλις το κρεμμύδι γίνει διάφανο προσθέτουμε το μπούκοβο και μετά από 1' σβήνουμε με την βότκα. Μόλις εξατμιστεί η βότκα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα. Αφού ομογενοποιηθούν τα υλικά και πάρει βράση η σάλτσα, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Μόλις αρχίσει να δένει η σάλτσα προσθέτουμε την παρμεζάνα, αποσύρουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου