Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε σόγια

Υλικά
  • 400 γρ. στήθος κοτόπουλου
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 40 ml σόγια
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 "πρέζα" σκόνη μουστάρδας
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • πιπέρι
Εκτέλεση 

 Αφού πλύνουμε και στραγγίξουμε το
κοτόπουλο, το τεμαχίζουμε σε μέτρια καρέ (τετράγωνα). Έπειτα σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο, την σόγια, την πάπρικα, την μουστάρδα, το σκόρδο, το πιπέρι και το κοτόπουλο και τα αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 4-6 ώρες. Αμέσως μετά περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε καλαμάκια για σουβλάκια. Ψήνουμε στην σχάρα ή σε τηγάνι γκρίλ αντικολλητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου