
- Μισό μήλο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- Χυμό ντομάτας
- 1 κουταλιά πελτέ
- Ξύλο κανέλας
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- Ελαιόλαδο
Σε ένα τηγάνι που έχει πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με την πιπεριά και σοτάρουμε για 5 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μήλο,τον χυμό ντομάτας με τον πελτέ, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Τέλος, βάζουμε αρκετό νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 20-25 λεπτά(ή μέχρι να δέσει η σάλτσα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου