Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Γλυκόξινη σάλτσα

Υλικά
  • Μισό μήλο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • Χυμό ντομάτας
  • 1 κουταλιά πελτέ
  • Ξύλο κανέλας
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ.γ.  ζάχαρη
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση


Σε ένα τηγάνι που έχει πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με την πιπεριά και σοτάρουμε για 5 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μήλο,τον χυμό ντομάτας με τον πελτέ, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Τέλος, βάζουμε αρκετό νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 20-25 λεπτά(ή μέχρι να δέσει η σάλτσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου