
- ½ κιλό γαρίδες, καθαρισμένες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μαΐντανός, ψιλοκομμένος
- 1 σφηνάκι ούζο
- 4 κ.σ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- 250 γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη
Σε ένα τηγάνι που έχει πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε το ελαιόλαδο και
σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με τον μαΐντανό . Μόλις πάρουν χρώμα σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10΄ περίπου. Μόλις δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου