Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Γαρίδες σαγανάκι

Υλικά
  • ½ κιλό γαρίδες, καθαρισμένες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μαΐντανός, ψιλοκομμένος
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • 4 κ.σ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
  • 250 γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη
Εκτέλεση

 Σε ένα τηγάνι που έχει πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε το ελαιόλαδο και
σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με τον μαΐντανό . Μόλις πάρουν χρώμα σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας  χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10΄ περίπου. Μόλις δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου