Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Muffins με βατόμουρα και μύρτιλλα

Υλικά
  • 250 γρ. αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 
  • 125 γρ. βούτυρο
  • 215 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 130 γρ. γάλα 
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. βατόμουρα και μύρτιλλα 
Εκτέλεση

Σε ένα μπόλ χτυπάμε την ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν(να ομογενοποιηθούν). Αμέσως μετά προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και έπειτα το μισο αλέυρι και το μισό γάλα και τα ανακατέυουμε. Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλέυρι, το υπόλοιπο γάλα,τα βατόμουρα και τα μύρτιλλα και ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τις φόρμες για μάφιν και τις γεμίζουμε μέχρι την μέση με το μείγμα. Ψήνουμε στους 180 C για 25 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου