Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ- 50 ml Ζωμός Κότας
- 200 ml barbeque sauce
- 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή
- 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 1 κ.γ. κύμινο
- Χυμός από 1 πορτοκάλι
- αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις φτερούγες, τις ξεπλένουμε και τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Προσθέτουμε τις φτερούγες κοτόπουλου και φροντίζουμε ώστε να καλυφθούν καλά από το μείγμα.
Σκεπάζουμε το σκεύος με μεμβράνη και μαρινάρουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
Ψήνουμε τις μαριναρισμένες φτερούγες σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220° C για 45΄ περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου