Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τυροκαυτερή

Υλικά

  • 400 γρ. φέτα σκληρή
  • 80 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξυδι
  • 1 πιπεριά κόκκινη καυτερή χωρίς σπόρια ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γ. μπούκοβο
Εκτέλεση


 Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από τη φρυγανιά και το νερό στο μούλτι και χτυπήστε τα μέχρι να πάρετε μια αλοιφή. Σε περίπτωση που το μείγμα είναι πολύ σφιχτό αραιώστε με λίγο νερό και σε περίπτωση που είναι πολύ αραιό βάλτε λίγη φρυγανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου