Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Πίτα καισαρείας (παστουρμαδόπιτα)

Υλικά
  • 1 συσκευασία παραδοσιακού φύλλου πίτας
  • 20 φέτες παστουρμά,λεπτοκομμένες
  • 500 γρ. μαλακό κασέρι χοντροτριμμένο
  • 2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 60 γρ. βούτυρο 
  • λίγο κύμινο
 Εκτέλεση

Σε ένα μπόλ αναμιγνύουμε το τριμμένο κασέρι με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το κύμινο.


Παίρνουμε 1 φύλλο πίτας,το βουτυρώνουμε και τοποθετούμε από πάνω του ακόμη 1 φύλλο και το βουτυρώνουμε.Προσθέτουμε λίγο από το μείγμα μας(κασέρι,ντομάτα), από πάνω του 2-3 φέτες παστουρμά και από πάνω του λίγο ακόμη από το μείγμα.Τυλίγουμε τα βουτυρωμένα φύλλα ώστε να σχηματιστεί ένας "φάκελλος και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για τα υπόλοιπα φύλλα της πίτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-35 λεπτά, στους 180 C.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου