Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τηγανιτές μπανάνες

Υλικά
  • 2 μπανάνες
  • 20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 250 ml μπύρα
  • 40 γρ. αλεύρι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • μέλι
Εκτέλεση

Σε ένα μπόλ ανακατέυουμε την μπύρα με το αλεύρι και την ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε κομμάτια ή φέτες.Βουτάμε τις μπανάνες στο χυλό και αμέσως μετά τις τηγανίζουμε.Όταν πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές τους τις βγάζουμε και τις αφήνουμε λίγο σε απορροφητικό χαρτί.Τις σερβίρουμε σε πιάτο,περιχύνοντας από πανω μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου