
- 500 γρ. μοσχαρίσια σπάλα
- 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 τμχ. πιπεριές φλωρίνης(κομμένες ζουλιέν)
- 1 L κρέμα γάλακτος
- 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα
- 2 κ.γ. τοματοπολτό
- 1 L ζώμο μόσχαρίσιο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 κ.γ. πάπρικα σκόνη
- αλάτι,πιπέρι
Κόβουμε το κρέας σε μέτριες λωρίδες,αλατοπιπερώνουμε και σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο το σωτάρουμε.Προσθέτουμε τα κρεμμύδια,τις πιπεριές και τα μανιτάρια συνεχίζοντας το σωτάρισμα για 2-3 λεπτά.
Αμέσως μετά προσθέτουμε την πάπρικα και τον τοματοπολτό.Σβήνουμε με το κρασί αφήνοντας να εξατμιστεί και προσθέτουμε τον ζωμό.Όταν ο ζωμός πέσει στο μισό,προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά με το κρέας να γίνει μαλακό.
*Μπορεί να συνοδευτεί με ρύζι ή ζυμαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου