Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Cheesecake με μαρμελάδα φράουλα

Υλικά


  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
  • 500 γρ. ανθότυρο
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 σφηνάκι baileys
  • 80 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
 Εκτέλεση

Θρυματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ.Αμέσως μετά τα τοποθετούμε σε ένα μπόλ,προσθέτουμε το βούτυρο και τα αναμιγνύουμε καλά.Στρώνουμε σε μια
στρογγυλή φόρμα το μίγμα του μπισκότου,το βάζουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 160 C να ψηθεί για 7-8 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα άλλο μπόλ προσθέτουμε το ανθότυρο,την κρέμα γάλακτος,το τυρί κρέμα την ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να γίνουν ένα λείο και σφιχτό μίγμα.Αμέσως μετά προσθέτουμε το baileysκαι ανακατέυουμε.Στρώνουμε το μίγμα πάνω στην βάση του μπισκότου και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.Σερβίρουμε με μαρμελάδα φράουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου