
- 3 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
- 1 κ.σ. κονιάκ
- 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 400 γρ. ketchup
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. νερό
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. κίτρινο/κόκκινο curry
Αραιώνουμε το μέλι με την ζάχαρη και το νερό και προσθέτουμε ανακατέυοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υπόλοιπα υλικά ένα-ένα.Μαρινάρουμε το κρέας μας σε δοχείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
*Ιδανική μαρινάδα για κόκκινο κρέας,π.χ. μπριζόλες,πανσέτες,παιδάκια,κοτολέτες κτλ.
wunderbar!
ΑπάντησηΔιαγραφή