
- 300 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα θρυμματισμένη
- 5 αυγά
- 100 γρ. καρύδια χοντροσπασμένα
- 100 γρ. αλέυρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
- 40 γρ. κακάο σκόνη κοσκινισμένο
- 200 γρ. ζάχαρη
- 240 ml ελαιόλαδο
Λιώνουμε την κουβερτούρα, σε μπεν μαρί και αφού λιώσει προσθέτουμε και το ελαιόλαδο.Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα αυγά και την ζάχαρη και μόλις "αφρατέψουν"
προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτουρα με το ελαιόλαδο και ομογενοποιούμε τα υλικά.Αμέσως μετά προσθέτουμε το κακάο,το αλέυρι και την μισή ποσότητα από τα καρύδια και τα ανακατέυουμε.Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψί(που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει) και πασπαλίζουμε από πάνω τα υπόλοιπα καρύδια.Ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά στους 180 C σε προθερμασμένο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου