
- 100 γρ. βασιλικό
- 2 σκελίδες σκόρδο μέτριες
- 2 κ.σ. κουκουνάρι
- 80 ml ελαιόλαδο
- 30 γρ. τριμμένο πεκορίνο ή παρμεζάνα
- χοντροτριμμένο αλάτι
Σε ένα μικρό τηγάνι,χώρις λάδι,καβουρδίζουμε το κουκουνάρι.
Σε ένα γουδί ή στο μπλέντερ,λιώνουμε τον βασιλικό,το σκόρδο και το κουκουνάρι μαζί με λίγο αλάτι.Αμέσως μετά προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το πεκορίνο.Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σιγά-σιγά(αρχικά σταγόνα σταγόνα και μετά "κορδόνι").
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου