
- 400 γρ. ζυμαρικά πένες
- 200 γρ. τυρί Gorgonzola
- 170 γρ. κρέμα γάλακτος
- 80 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 20 γρ. βούτυρο
- αλάτι,πιπέρι
Αφού βράσουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό,τα
σουρώνουμε.Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάζουμε την gorgonzola,το βούτυρο,την κρέμα γάλακτος και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ομογενοποιηθούν.Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι,μαζί με την παρμεζάνα,αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
*Μπορούμε να προσθέσουμε και καραμελωμένα καρύδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου